Friday, September 07, 2007

Τα αρχιδάκια της Αττικής οδού

Photo by SubterfugeMalaises

Γεια σας καλά μου αρχιδάκια.

Ακούστε με σας παρακαλώ προσεχτικά:


Τον πρώτο καιρό που πήγα να ζήσω στην Γερμανία (πριν δεκάδων χρόνων λέμε τώρα... :) ομολογώ πως δεν μπορούσα καν να οδηγήσω. Όχι ότι δεν ήξερα. Δεν μπορούσα! Το δίπλωμα το είχα βγάλει στο Ελλάντα ΑΛΛΑ είχα μάθει βλέπεις να κυκλοφορώ με ένα κόκκινο LADA NIVA 4x4 στους δρόμους της Αθήνας και ήδη στα 18 οδηγούσα πια σαν ταξιτζού. Στα παπάρια μου όλα και όλοι. Κι άμα λάχαινε να βρεθεί εμπόδιο στον δρόμο μου, καβάλαγα πεζοδρόμια και κρούνους έτσι για αστείο...

Πήγα λοιπόν στην ξενιτιά και δεν μπορούσα να βγω στον δρόμο. Είχα πάθει τραμπάκουλο μιλάμε! Μα να σταματάνε σε κάθε ΣΤΟΠ!! Να σταματούν όπου νά'ναι - ακόμα κι αν δεν ήταν διάβαση πεζών! - για να περάσουν οι πεζοί!!! Μέχρι και βιβλίο για τα σήματα αγόρασα γιατί δεν τα είχα μάθει ποτέ...

Αν δεν έχεις ζήσει σε μια από αυτές τις χώρες με τις τεράστιες εθνικές οδούς δεν ξέρεις επίσης τι θα πει μποτιλιάρισμα. Απλά ΔΕΝ θα το καταλάβεις ποτέ. Ούτε καν να στο εξηγήσω δεν θα προσπαθήσω. Ούτε λέμε!

Και να κάθονται όλοι σαν τα καλοεκπαιδευμένα σκυλάκια στην ουρά, να μην κουνάνε ρούπι ούτε χιλιοστό...

Μέχρι που κατάλαβα ότι δεν ήταν ούτε το ότι είναι ξενέρωτοι, ούτε το ότι φοβόντουσαν τα μπλε γουρουνάκια (εμ, στην Γερμανία είναι πρασινοκαφέ but what the fuck...).
Κάθε φορά που ήμουν σε μποτιλιάρισμα, είτε στην πόλη είτε στην εθνική οδό και κάθε φορά που ένα ατύχημα είχε γίνει εκεί κοντά τα ασθενοφόρα έφταναν σε χρόνο dt...

Ναι, ας το ξαναπώ για να το εμπεδώσω κι εγώ. ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ DT!!!!

Γιατί όταν ο Γερμανός ακούσει σειρήνα ασθενοφόρου, πυροσβεστικού ή μπατσικού, θα σταματήσει ότι κάνει και θα κάνει στην άκρη! Θα ανέβει στις μάντρες, στις βιτρίνες στα δέντρα, προκειμένου να κάνει χώρο! Γιατί ΔΕΝ είναι στα παπάρια του το αν θα ζήσεις ή αν θα πεθάνεις!

Σε όλα λοιπόν εσάς τα ΑΡΧΙΔΙΑ που δεν ξέρουν τι θα πει λωρίδα κινδύνου (ΚΙΝΔΥΝΟΥ ρε μαλάκες, το πιάνετε;;;;;;!!!), όταν έχει, λέω, μποτιλιάρισμα στην εθνική οδό, αντί να βγάζετε το γαμόπαιδο που κρύβετε μέσα σας, αυτό που το έβριζε η μαμάκα του ή το έδερνε ο μπαμπάκας του και το σανιδώνετε για να περάσετε από την λωρίδα κινδύνου και να νιώσετε λίγο σαν γαμήκουλες, ίσως, λέω, ΙΣΩΣ την ώρα που εσείς μπλοκάρετε αυτήν την λωρίδα να καίγεται κάποιος ζωντανός στο αυτοκίνητο του πιο μπροστά, περιμένοντας το ασθενοφόρο να έρθει... (που ελπίζω να μην κάηκε πραγματικά κάποιος σήμερα το πρωί με το μεγάλο ατύχημα...).

Τι; Έχετε δουλειά γι'αυτό βιαζόσαστε;; Σώωωωωπα ρε αρχιδάκια!!! Δηλαδή εγώ βρίσκομαι στην Αττική οδό στις 8.30 το πρωί γιατί γουστάρω να βλέπω τις μπαζομαλακοφάτσες σας;;;!!!

Καθήστε στα αυγουλάκια σας μικρά μαλλιαρά αρχιδάκια όταν έχει μποτιλιάρισμα και κάντε κάτι άλλο την ώρα που περιμένετε:
α) πάρτε τηλέφωνο την κρυφή γκόμενα (ή τον κρυφό μαλάκα) που έχετε να της (του) μιλήσετε κάτι μήνες
β) τραβήξτε μια μαλακία να ξελαμπικάρετε και να πάτε άνετοι στην δουλειά σας
γ) βρείτε επιτέλους εκείνον τον χαμένο θησαυρό μέσα στην μύτη σας!

Γιατί για μένα, μικρά, μίζερα, σταφιδιασμένα, πιτουρομαλακοάρχιδα, είστε χειρότεροι κι από τα σκατά που ονομάζετε "εγκέφαλο" μέσα στο σαπισμένο κρανίο σας!

Photo by alejandro1717

(αυτή ήταν άλλη μια κοινωνική προσφορά της τριαντάρας)

Labels:

38 Comments:

Blogger s.frang said...

Σκέψου τώρα να έχεις πάρει άδεια οδήγησης στη Γερμανία, να έχεις οδηγήσει εκεί 10-15 χρόνια χωρίς ατύχημα, χωρίς ούτε μία κλήση και ξάφνου μετακομίζεις σε μια χώρα μεταξύ Αφρικής και Ασίας, στο Ελλάντα, και να πρέπει να οδηγήσεις... Σκέψου μόνο και μου λες μετά!

1:07 AM  
Blogger ΔΙΑΙΡΕΤΗΣ said...

Ouch!

5:59 AM  
Blogger Balidor said...

Sad but true ...
έτσι είναι ρε γμτ !

9:51 AM  
Blogger The Motorcycle boy said...

Εγώ έχω δει μποτιλιάρισμα στην Ολλανδία και ένιωσα μαλάκας γιατί ξαφνικά όλοι έσβησαν τις μηχανές τους και βγήκαν έξω. Μόνο εγώ ακουγόμουν. Όταν την έσβησα -ακούγονταν μόνο τα πουλιά.
Συμφωνώ με όσα λες, απλά λάβε υπόψη σου δυο πράγματα:
-Ο σεβασμός των κανόνων κυκλοφορίας είναι ευκολότερος όταν υπάρχουν δρόμοι σχεδιασμένοι για οδήγηση. Στην Ελλάδα δεν έχουμε δρόμους, αλλά έχουμε περισσότερα αυτοκίνητα ανά τετραγωνικό οδοστρώματος από ότι οι ΗΠΑ (για παράδειγμα).
-Οι λωρίδες κινδύνου είναι πάντα γεμάτες μπατσικά και ταξί -ακόμα και όταν υπάρχει κίνδυνος.

Αυτά που λέω, προφανώς και δεν είναι δικαιολογίες -απλά είναι 2 ακόμα παράμετροι του προβλήματος που εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε.

10:07 AM  
Blogger nahames nakanamoko said...

πες τα γαμώ τους κωλόβλαχους μου γαμώ!

στο Αμστερνταμ έτσι και σε πιάσει ο τροχόμπατσος να οδηγείς στη λωρίδα κινδύνου σε γάμησε επι τόπου, θα πληρώνεις μέχρι να χιονίσει μαύρο χιόνι.

10:08 AM  
Blogger nahames nakanamoko said...

ρε Μότο απίστευτο που είπαμε κι οι δυό για Ολλανδία,γιατί τα κόμεντς γράφτηκαν ταυτόχρονα, πατάω δημοσίευση κ βλέπω κ το δικό σου ξαφνικά!

10:10 AM  
Blogger XBlog said...

Μάλλον πήγες πολλές μέρες διακοπές ...

Xblog

11:27 AM  
Blogger Artanis said...

Πριν από μία εβδομάδα γύρισε η μάνα μου από το Βερολίνο.
Συζήτηση:
-"Καλά, οι μισές φωτογραφίες σου από το Βερολίνο είναι δρόμοι...Τι τράβαγες, ρε μάνα;"
-"Γιατί, αν σου έλεγα πως οδηγούν, θα με πίστευες, αν δεν το έβλεπες, έστω και σε φωτογραφία; Βλέπεις πουθενά μποτιλιάρισμα;"
-"Τσου!"
Φαντάζομαι, πως είναι να το ζεις κιόλας...
Πολύ καλό το μπινελίκι σου!

2:03 PM  
Blogger So_Far said...

Λωρίδα κινδύνου; Τί είναι αυτά που λες; Είδες εσύ κάτι επικίνδυνο στους ελληνικούς δρόμους και ζητάς την ενεργοποίησή της; Όχι πες μου είδες;

6:49 AM  
Anonymous non victim said...

σωστηηηη
και ωραια τα εθεσες.
εχω ερθει κ εγω απο γερμανια κ νοώ.
η "πλάκα" είναι πως τα ζώα ανα την ελλάδα δεν έχουν καν ιδέα τι ρόλο βαράει η λωρίδα εκτακτου ανάγκης(τα διαβάζουμε όμως κάθε τόσο"ι.χ. προσέκρουσε σε προσωρινα σταθμευμένο όχημα στην λωρίδα εκτάκτου αναγκης")

στοίχημα?
δεν λειπει η παιδεια, η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ λειπει. αλλα η τροχαία λέει έχουν λίγους στην υπηρεσία.
Και οι άνεργοι νέοι που ευχαριστα θα εργαζονταν για την τροχαία??
ναι μετα λοιπουν τα κονδυλια
also sie können mich mal, die blöden Politiker

11:59 PM  
Blogger Loth said...

ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΕΦΕΣΗ ΣΤΑ ..ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ..ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ..!!
ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!

9:35 AM  
Blogger Μαρία said...

Έτσι ακριβώς! Κατά τ' άλλα μόνο για την κίνηση ξέρουμε να γκρινιάζουμε... για τις ευθύνες που έχει καθένας από μας ως οδηγός ούτε λόγος! Καλημέρες. :-)

9:47 AM  
Blogger effie said...

Και επίσης η λωρίδα εκτάκτου ανάγκης ΔΕΝ είναι το κατάλληλο σημείο για να σταματήσουμε να χαζέψουμε τη θέα / ξεμουδιάσουμε / κατουρήσουμε τη φύση.

10:00 AM  
Blogger The Motorcycle boy said...

nahames, τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται εκεί ακριβώς που σπαταλιούνται χεχε. Πάντως και στην Κούβα αν δεν σταματήσεις σε σήμα τροχονόμου την πούτσισες. Κι εκεί τρως κλήση ακόμα κι αν γκαζώσεις για να περάσεις πορτοκαλί. Ακόμα και οι τουρίστες! Σου γράφουν την κλήση στο συμβόλαιο του αυτοκινήτου που έχεις νοικιάσει και την πληρώνεις μαζί με τη σούμα όταν πας να το παραδώσεις.
Εδώ βέβαια στην Ελλάδα -έχουμε δημοκρατία, δεν είμαστε ούτε τριτοκοσμικοί, ούτε κουτόφραγκοι! Σαφώς.

1:12 PM  
Blogger Pan said...

ΛΩΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΚΟΠΕΛΙΑ;
Εδώ στο Ελλάντα ο μαλάκας έρχεται και παρκάρει στην μοναδική ελεύθερη ράμπα που υπάρχει ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.
Και μετά απειλεί να σε δείρει κιόλας, επειδή του το είπες.

4:40 PM  
Blogger Equilibrium said...

Ακου εκει λωρίδα κινδύνου... αυτό ξεσήκωσε συζήτηση μου φαίνεται! εδώ καλά καλά δεν υπάρχει μια λωρίδα κυκλοφορίας στους ελληνικούς δρόμους... μωρές λες οι ελληνάρες που'μαστε να περνάμε τις λεωφορειολωρίδες για λωρ.κινδύνου και τζάμπα να παίρνουμε τα πρόστιμα?... μωρέ λες?

1:37 AM  
Blogger Tanila said...

Kopelia, τι να κάνουμε που έχεις σκουριασμένο κουβαδάκι. Πάρε το κινούμενο γιαπί σου και κάνε λίγο άκρη να περάσουμε με την πειραγμένη μπέμπα.
Καταλαβαίνω ότι έχεις πρασινίσει από τη ζήλια σου, αλλά μην κάνεις κι έτσι!

8:32 AM  
Blogger Ναπολέων said...

15.9.07/03.00

Aκολουθεί ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΗ διαφήμιση:

14 χρόνια οι "μέν", 19 χρόνια οι ..."δέν", 33 χρόνια σύνολο και δεν τους βαρεθήκατε ακόμα;;;

Πολύ ωραία!!!

Καταψηφίστε τους λοιπόν, για να μην πάρει κανείς τους ...αυτο-α-δυναμία και έτσι να αναγκαστούν να κυβερνήσουν ΜΑΖΙ !
(«Μαζί» δεν μάς τσαμπουνάν συνέχεια;)

Θά 'ναι η ισχυρότερη ελληνική κυβέρνηση όλων των αιώνων !

αγάπη - αφοπλισμός - ειρήνη
Ναπολέων Παπαδόπουλος

@ Ελένη

Το δικό μου "μότο" για τους οδηγούς (όχι μόνο τους έλληνες..., πού να δεις τους γάλλους...) προσαρμοσμένο στη φρασεολογία σου:

Ρέ παιδιά, μη γαμάτε τους άλλους στο δρόμο!
Στο κρεββάτι θα τό απολαύσετε καλλίτερα!

2:03 AM  
Anonymous Anonymous said...

συμφωνω απολυτα μαζι σου..ομως γιατι αυτο το επαναλμβανομενο μενος με τα αρχιδια? ειδικα οι περιγραφες και οι ποικιλιες ορχεων με κανει να αναρρωτιεμαι...θα μπορουσες να βαλεις εξισου ευκολα την εκφραση μουνακια..? και μαλιστα ξεχειλα, κακογαμημενα ,ανεραστα, ξερα,βρωμερα κ.ο.κ...?

9:43 AM  
Blogger triantara said...

@s.frang: το ίδιο έπαθα εγώ αλλά ανάποδα... ;)

@διαιρέτης: έτσι! :)

@balidor: έτσι είναι βρε συ, αλλά καιρός να αλλάξει... εγώ ΔΕΝ πατάω στην λωρίδα κινδύνου, ο κώλος μου να καίγεται!

@motorcycle boy + nahames: οι Ολλανδοί πάντως μόνο στην χώρα τους οδηγούν σαν κύριοι... μόλις μπουν Γερμανία ή Βέλγιο γαμούν και δέρνουν! :)

@xblog: μάλλον δεν φχαριστήθηκα καθόλου τις διακοπές μου... :(

@αρτανις: φοβερή η μάνα σου :)

@sofar: όχι... :(

4:56 PM  
Blogger Athoo Lamogio said...

Γουστάρω μπινελίκια. Ευτυχώς δεν εχω αμάξι εδω στο Αθήνα και ούτε πρόκειται να πάρω οσο ζω εδω. Μέσα μεταφοράς και μόνο. Ευτυχώς διότι πιστεύω οτι θα την έκανα τη μαλακία μου και δικαίως θα με έλεγες αρχιδάκι μαλιαρό, κούτσικο κτλ κτλ.

Ευτυχώς μαρέσει να ενεργώ ΣΩΣΤΑ και οταν πάρω και γω αμάξι κάποτε, δε πρόκειται να μπώ στη λίστα με τα μαλλιαρά αρχιδάκια. Δε το θέλω λέμε!!!

Επίσης διαφωνώ με εναν παραπάνω. Η μη εφαρμογή των νόμων δείχνει οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ παιδεία. Αν υπήρχε θα εφαρμοζόντουσαν.

ΥΓ γουστάρω τα μπινελίκια σε αυτούς που το αξίζουν. Εύγε!

5:51 PM  
Blogger triantara said...

@nonvictim: ποιος είχε πει ότι δεν χρειάζονται σκληρότεροι νόμοι, αλλά μόνο ένας νόμος που να λέει ότι όλοι οι άλλοι πρέπει να εφαρμόζονται;;
die können mich auch mal ;)

@loth: τα γαλλικά είναι η δεύτερη ξένη γλώσσα που έμαθα από πιτσιρικάκι ;)
:)
@μαρία: ευθύνες; τι'ναι τούτο καλέ;

@effie: ούτε για κατούρημα δηλαδή;;; :(

@παν: δυστυχώς...

@equilibrium: δεν ξέρω βρε συ... αλλά ψάξτο και πες μου! :)

@tanila: κι η δικιά μου μπέμπα είναι πειραγμένη ωρέ, αλλά δεν κάνω έτσι!! :)

@ναπολέων: λοοοοοοοοοοολ!! :)

@ανώνυμος: χμμμ... γιατί λέω συνέχεια "αρχίδια";... χμ... αν ήσουν ο Φρόυντ ίσως να έβλεπες και το άβαταρ μου και να μου έλεγες ότι ψάχνω για κάτι που μου λείπει... :D

@athoo lamogio: και γαμώ τα ψευδώνυμα ωρέ! πολύ ελληνικό! εγώ δεν γουστάρω μπινελίκια, αυτά γουστάρουν εμένα...

καληνύχτες ωρέ!

10:54 PM  
Blogger An-Lu said...

Καρασωστή κούκλα μου....

4:49 PM  
Anonymous Anonymous said...

Συμφωνώ ότι...χαλαρά βγαίνω έξω από το αυτοκίνητο και πλακώνω στις κλωτσές όποιον προλάβω να οδηγεί στην ζώνη κινδύνου και μετά ας τα βρούμε στα δικαστήρια.
Και εγώ έχω βρεθεί στο μποτιλιάρισμα έξω από το Άμστερνταμ στο δρόμο προς το Ένταμ, όπου όλα είναι χαλαρά, αλλά μάλλον οι φίλοι που έχουν την ίδια εμπειρία έβλεπαν το μποτιλιάρισμα και όχι την εικόνα που έχει κανείς αριστερά του ή δεξιά του στα ολλανδικά highway. Μια εικόνα που σε "υποχρεώνει" τριαντάρα μου - θες δε θες - να χαλαρώσεις.
Εδώ τι βλέπεις ;
Σου πετάνε ένα δρόμο στη μούρη και κανείς δεν ασχολείται με τον περιβάλλοντα χώρο.
Το σκουπίδι και η ταμπέλα πάει σύννεφο.
Ούτε δεντράκια, ούτε θαμνάκια, ούτε λιμνούλες, ούτε παπάκια, ούτε τίποτε. Η κόλαση του Δάντη.
Πάντως, για να είμαστε δίκαιοι έχω βρεθεί και σε μποτιλιάρισμα στο Αμβούργο που έπεφταν κάτι γερμανικά καντήλια...άλλο πράγμα.
Αλλά θα μου πεις εκεί έχει βάρβαρους εργάτες ναυπηγείων, όχι κυριλέ φοιτήτριες...
Χαιρετίσματα !!!!
gs

4:13 PM  
Blogger Katerina said...

Σουηδία εδώ. Καλά, διαβάζω τώρα το ποστάκι σου και συφιλιάζομαι να θυμάμαι τον τρόπο οδήγησης των περισσότερων ελληνών. Ή έστω στην περιοχή της Αττικής. Ο καθένας είναι εντελώς στ'αρχίδια του. Δε φαντάζεσαι πόσες φορές έχω βάλει χέρι στη μάνα μου που κάνει βλακείες με το αμάξι, για να ακούσω τη βλακώδη δικαιολογία ότι, ε, αφού έτσι κάνουν όλοι... ΌΧΙ ρε μαλάκες, δεν κάνουν έτσι όλοι. Οι δρόμοι μπορεί να είναι της πούτσας αλλά εμείς τους κάνουμε ακόμη χειρότερους με τη μαλακία μας. Ηλίθιες προσπεράσεις, οδήγηση στο service lane, εντελώς ανώφελοι ελιγμοί, οδήγηση με το κινητό γαμώ το κέρατό μου. Αν είναι δυνατόν. Υπανθρωπισμός εντελώς. Όπως τα λες, στο εξωτερικό ο κόσμος δεν είναι ότι είναι βλάκας, ούτε ότι φοβάται την αστυνομία, απλά είναι πιο έξυπνος και ξέρει ότι δεν αξίζει να κάνει μαλακίες χωρίς λόγο που μπορεί να αποβούν μοιραίες για τον ίδιο και για άλλους. Όπως έλεγε και ο πατέρας παλαιού γκόμενου που ήτο νεκροθάφτης, μια φορά συμβαίνει το κακό (ήξερε εκ πείρας ο άνθρωπος)!

11:08 AM  
Blogger ONOMATODOSIA said...

χαχα!πολυ γελασα.

manche sind richtige arschlöcher...

10:45 PM  
Blogger ΠΑΤΡΙΚ said...

πολυ σωστα...καφριλα στο μεγαλειο της..

10:29 AM  
Blogger diib said...

Οι ελληνάρες δεν οδηγούν, επιτίθενται!!

8:15 PM  
Blogger [Germanos] said...

Εγω δεν μπορω να οδηγησω στην Ελλαδα κατα συνεπεια αντιμετωπιζω ενα προβλημα χειροτερο απο το δικο σου μια και ο ανθρωπινος εγκεφαλος προσαρμοζεται στην τάξη αλλα ΠΟΤΕ στο χαος (τουλάχιστον ο δικός μου)

8:18 PM  
Blogger aggelika said...

δικιο έχεις! ζούγκλα έχουν γίνει οι δρόμοι!

9:49 PM  
Anonymous Anonymous said...

Τελικά, το ιδανικότερο όχημα για τον Έλληνα είναι το... Leopard ?
gs

3:41 PM  
Blogger triantara said...

@an-lu: δυστυχώς...

@gs: χάλοου! εννοείται πως ΚΑΙ στις βόρειες χώρες

@katerina: "Όπως έλεγε και ο πατέρας παλαιού γκόμενου που ήτο νεκροθάφτης" λοοοοοοοοοολ!!!
συμφωνώ μαζί σου σε όλα :)

@onomatodosia: βρε! καιρό έχω να σε δω! wie geht's?? κρίμα που το "αρχίδια" δεν χρησιμοποιείται στα Γερμανικά σαν βρισιά, ε;;;; :D

@patrik: yes...

@diib: μας έμεινε κατάλοιπο λες;;

@germanos: χμ.. νομίζω ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος προσαρμόζεται σε όλα. αρκεί να υπάρχει το σωστό motivation... ;)

@aggelika: μωρέ στην ζούγκλα έχουν κανόνες τουλάχιστον...

@gs: μάλλον η νεκροφόρα... ;)

8:58 AM  
Blogger vasilis2001 said...

Σε προσκυνώ, έγραψες ότι ακριβώς σκέφτομαι κάθε φορά που τα ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ προσπερνάνε απο δεξιά,μπαίνουν στην λωρίδα εκτάκτου ανάγκης και στοιβάζονται κορνάροντας,αλλά αν πάθουν τίποτε θα τους φταίει το κράτος και το ΕΣΥ που άργησε να έρθει το ασθενοφόρο.Να πάτε να γαμηθείτε ρε καγκουραίοι όλοι σας με τα σήματα με τα φώτα, με τις κόρνες σας και τις τελικές σας ταχύτητες στο Κόρινθος Πάτρα αει σιχτιρ πια,θέλεις να οδηγήσεις ήρεμα να πάς στην εθνική με 100-120 και έχεις μονίμως ένα αρχίδι να σου παίζει τα φώτα για να χωθείς στην βοηθητική λωρίδα ή και στο χαντάκι για να περάσει ο άρχοντας του δρόμου και αν δεν κάνεις στην άκρη, το μούλικο που έχει στο πίσω κάθισμα όταν θα σε περάσει πάνω στη στροφή θα σου κάνει και κωλοδάχτυλο . Αλλά αν έκανε και η τροχαία τη δουλειά της δε θα ήταν έτσι τα πράγματα, κάθονται τα ΜΟΣΧΑΡΙΑ στα πάρκινγκ και πίνουν καφέ με το πιστόλι στη ζώνη και το ραντάρ στο χέρι, δεν έχω ακούσει ποτέ να γράψουν κανέναν γιατί οδηγά στην βοηθητική όμως.

11:51 AM  
Blogger AsGoodAsItGets said...

Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση στη Γερμανία είναι όχι ότι δεν έχουν ποτέ μποτιλιάρισμα, όπως είπαν κάποιοι παραπάνω, αλλά το ότι ακόμα και οι μηχανές περιμένουν υπομονετικά πίσω από τα αυτοκίνητα στη σειρά τους.

Και πείτε με μαλάκα, αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν αγόρασα μηχανή εδώ, γιατί αυτό το θεωρώ παράλογο.

(χεχε, είπα να παίξω το δικηγόρο του διαβόλου πάλι)

3:19 PM  
Anonymous Anonymous said...

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΟΚΟ

11:34 PM  
Blogger AATON said...

Επέτρεψέ μου να συμπληρώσω το μονόπλευρο τσαλάκωμα στα π@π@ρια, πως τα τελευταία χρόνια, οι δρόμοι γέμισαν με κάτι άλλα οδηγητικά όντα, τα μαλλιαρά "μουνοπανάκια" πλέον, που τα γκαβά τους δεν ξέρουν να βγάλουν.
Σίγουρα έχει και αρχιδάκια που μαλακίζονται και οδηγάνε σαν το ** της μαμάς τους, αλα που να δείς και τα μουνομανάκια πόσα διστυχήματα προκαλούνε με την ηλιθιότητά τους και την ασχετίλα τους. Ασε που σε κάθε φανάρι βάφονται ή μιλάνε στο κινητό τους..Hab ich recht μήπως?

4:28 AM  
OpenID capitain said...

Αφ'ενός δεν πατάω λωρίδα εκτακτου αναγκης, αφ ετέρου νιώθω οτι απευθύνεσαι μονοπλευρα σε οσους εχουν αρχιδια, εστω κι αν ανεφερες το μαλακα που εχουν να τον παρουν μηνες τηλεφωνο...Επειδη μαλλον δεν τις πηρε λογω ασχήμιας η γυναικειας συμπλεγματικοτητας..Ειναι γνωστος ο ορος σε ολες σας εικαζω...
Λοιπον αφου σε ειχα συμπαθησει τα γαμισες ολα 30αρα...Πασχεις κι εσυ απο την ιδια γυναικεια συμπλεγματικοτητα...Ποτε θα με κανει καποιος ΜΑΝΑ????
Αστα...Ας γραψω κατι να ξεφυγω...

2:59 PM  
Anonymous Anonymous said...

To erwtima einai: meta ti germania, odigeis stin ellada opws odigouses ekei? ekei se thelw...

10:21 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home